Meni

Status:

Hiša Mojstrana

Mojstrana

Mojstrani prodamo 524m2 veliko zemljišče z obstoječim objektom. Objekt je v naravi dvostanovanjska hiša, ki meri 108,6m2 neto tlorisne površine. Poleg objekta je še klet v izmeri 8m2. Dostop do posesti je urejen. Objekt je neopremljen. Hiša je priključena na električno, vodovodno in komunalno omrežje.

Cena: 259.999 €

Velikost: 108.6 m2

Posredovanje

Prodaja

Zgrajeno

1972

Posebnost

ravno zemlj.

Zemljišče

524 m2

Zemljišče je popolnoma ravno ter leži v mirnem delu Mojstrane; obkroženo z gorami, ki omogoča odličen razgled. V neposredni bližini je možnost raznovrstne rekreacije: sprehajalne, planinske, plezalne ter kolesarske poti, smučišče, drsališče idr.

Hiša se je v zadnjem obdobju uporabljala kot dvodružinska ter ima dva ločena vhoda. V bližini je šola, vrtec ter trgovina.

BREZ PROVIZIJE!

Možna menjava nepremičnin.

INVESTICIJA!

Zemljišče ter objekt sta v stanju, da je potrebna vsaj delna obnova objekta. V kolikor se investitor odloči za rekonstrukcijo objekta, lahko v skladu z veljavnim lokalnim prostorskim načrtov objekt poveča ter ga spremeni v 3 stanovanjsko oz. 3 apartmajsko zgradbo. Zemljišče je dovolj veliko, da se na njem uredi zadostno število parkirišč. Vsa potrebna infrastruktura je v bližini objekta.

Dodaten
opis

Vas zanima več?

Kontakt

Naslov

Uradne ure

Pošlijte nam povpraševanje
preko spodnjega obrazca

Oglejte si ostalo ponudbo